ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Greek English Russian Ukrainian

Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Αγγελική Απερτσόι, Ασφαλιστικός Σύμβουλος Εθνική Ασφαλιστική
Αγγελική Απερτσόι 
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Εθνική Ασφαλιστική
Αθήνα
Κιν.: +30 693 87 02 696
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Καταχωρίστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές του Life-greece.gr

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αρθρίτιδας, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν επίσκεψης σε ιατρό της ομάδας Ρευματολογίας – Αυτοάνοσων Νοσημάτων της Ευρωκλινικής Αθηνών.
Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού στο τηλ. 210 6416665.
Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 31/10/2012. 
 
 
 
Λίγα λόγια για τον Όμιλο της Ευρωκλινικής
 
Η Ευρωκλινική Αθηνών, από το 1998 που ιδρύθηκε, προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες υγείας, ως ένα άρτιο Διαγνωστικό, Χειρουργικό και Θεραπευτικό Κέντρο. Θέτοντας υψηλότατα στάνταρ και αυστηρή πολιτική ποιότητας, είναι εφάμιλλη των μεγαλύτερων νοσηλευτικών κέντρων του εξωτερικού.

Η Ευρωκλινική Παίδων συμπληρώνει εφέτος 10 χρόνια λειτουργίας, ως μία πρότυπη αμιγώς παιδιατρική κλινική. Έχουν εξεταστεί 250.000 παιδιά και έχουν νοσηλευτεί 40.000 παιδιά, αριθμοί μοναδικοί για τα ελληνικά δεδομένα, όσον αφορά την ιδιωτική παροχή υπηρεσιών υγείας για το παιδί.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, η Ευρωκλινική Αθηνών και η Ευρωκλινική Παίδων διαθέτουν κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό με όλες τις ιατρικές ειδικότητες και παιδιατρικές υποειδικότητες, έμπειρους νοσηλευτές, σύγχρονες εγκαταστάσεις και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανανεώνεται διαρκώς, επιτρέποντας την εφαρμογή των πιο πρωτοποριακών μεθόδων στη διάγνωση και στη θεραπεία.

Οι κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινικής επενδύουν στο μέλλον προάγοντας την προληπτική ιατρική, εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους και τεχνολογία αιχμής. 
 
 ΠΗΓΗ: www.euroclinic.gr