• ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ - ΥΓΕΙΑΣ

  Πέρα και πάνω από όλα τα ανθρώπινα αγαθά υπάρχει ένα που είναι το πρώτο. H υγεία.

 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Ποιες επιλογές έχω για την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου;

 • ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

  Σύμφωνα με το νόμο 2743/1999 η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης των σκαφών αναψυχής είναι υποχρεωτική για όλα τα σκάφη με μήκος πάνω από 7 μέτρα, καθώς και για όλα τα ταχύπλοα.

 • ΜΙΑ ΑΣΤΡΑΠΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ... ΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

  (Νίκος Καζαντζάκης, 1883-1957, Έλληνας συγγραφέας)

 • Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ:

  ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ, ΖΕΙ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ, ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ (Jean de La Bruyère, 1645-1696, Γάλλος)

 • ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ:

  Νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα από την Εθνική Ασφαλιστική

 • Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

  (Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος φιλόσοφος)

 • ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ

  (Saul Bellow, 1914-2005, Αμερικανοκαναδός συγγραφέας, Νόμπελ 1976)

 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

  Γιατί να ασφαλίσετε το σπίτι σας; 5 πακέτα προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας:

 • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΙΑΤΡΩΝ

  Οι βασικές κατηγορίες συμβολαίων Αστικής Ευθύνης είναι 1.Γενική Αστική Ευθύνη (με δυνατότητα επέκτασης για την κάλυψη της Εργοδοτικής Ευθύνης) 2.Επαγγελματική Ευθύνη 3.Ευθύνη Προϊόντος.

 • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

  Δυνατότητα ασφάλισης φωτοβολταϊκών συστημάτων με συνδυασμό καλύψεων (Κατά Παντός Κινδύνου Έργων Συναρμολόγησης, Μηχανικών Βλαβών, Απώλεια Εσόδων)

 • Πρόγραμμα ''ΕΘΝΙΚΗ & ΣΧΟΛΕΙΟ''

  Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές Εκπαιδευτηρίων, Νηπιαγωγείων, Οικοτροφείων, Βρεφικών και Βρεφονηπιακών σταθμών, Ωδείων, και Φροντιστηρίων

Greek English Russian Ukrainian

Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Αγγελική Απερτσόι, Ασφαλιστικός Σύμβουλος Εθνική Ασφαλιστική
Αγγελική Απερτσόι 
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Εθνική Ασφαλιστική
Αθήνα
Κιν.: +30 693 87 02 696
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Καταχωρίστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές του Life-greece.gr

ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 Το μέλλον της ασφαλιστικής αναμένεται να οριστικοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα και στις επόμενες κινήσεις δεν αποκλείεται η προσπάθεια πώλησης της εταιρείας σε ξένο ή εγχώριο ασφαλιστικό όμιλο. Eνδιαφέρον στο παρελθόν για την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλστικής είχαν εκδηλώσει η γαλλική Groupama και η γερμανική Ergo, με την οποία η τράπεζα Πειραιώς έχει υπογράψει ήδη δεκαετή συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας για τον κλάδο γενικών ασφαλίσεων.
 
Η προσπάθεια πώλησης συμβαδίζει με την πολιτική του ομίλου της Πειραιώς για μη άμεση συμμετοχή στον ασφαλιστικό κλάδο. Η δραστηριότητα του ομίλου Πειραιώς στον ασφαλιστικό κλάδο περιλαμβάνει επίσης συμφωνία συνεργασίας για τον κλάδο ζωής με τον ολλανδικό όμιλο της ING, καθώς και τη μετοχική σχέση που διατηρεί με την Ευρωπαϊκή Πίστη, της οποίας είναι μέτοχος κατά 30%. Η δραστηριότητα του ομίλου Πειραιώς στον ασφαλιστικό κλάδο περιλαμβάνει επίσης συμφωνία συνεργασίας για τον κλάδο ζωής με τον ολλανδικό όμιλο της ING, καθώς και τη μετοχική σχέση που διατηρεί με την Ευρωπαϊκή Πίστη, της οποίας είναι μέτοχος κατά 30%.Η δραστηριότητα του ομίλου Πειραιώς στον ασφαλιστικό κλάδο περιλαμβάνει επίσης συμφωνία συνεργασίας για τον κλάδο ζωής με τον ολλανδικό όμιλο της ING, καθώς και τη μετοχική σχέση που διατηρεί με την Ευρωπαϊκή Πίστη, της οποίας είναι μέτοχος κατά 30%.  
Η δραστηριότητα του ομίλου Πειραιώς στον ασφαλιστικό κλάδο περιλαμβάνει συνεργασία για τον κλάδο ζωής με τον ολλανδικό όμιλο της ING, καθώς και τη μετοχική σχέση που διατηρεί με την Ευρωπαϊκή Πίστη, της οποίας είναι μέτοχος κατά 30%.
Όλα τα σενάρια είναι πιθανά εν όψει και άλλων εξελίξεων όπως της πώλησης της Εμπορικής Τράπεζας που θα συμπαρασύρει και αρκετές ασφαλιστικές σε ανακατατάξεις μεταξύ Eurobank και Alpha Bank.  
H ΑΤΕ Ασφαλιστική, όπως και σειρά άλλων χρηματοοικονομικών θυγατρικών της ΑΤΕ συμπεριλήφθησαν στο υγιές χαρτοφυλάκιο της ΑΤΕ που μεταβιβάστηκε έναντι 95 εκατ. ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς.