• ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ - ΥΓΕΙΑΣ

  Πέρα και πάνω από όλα τα ανθρώπινα αγαθά υπάρχει ένα που είναι το πρώτο. H υγεία.

 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Ποιες επιλογές έχω για την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου;

 • ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

  Σύμφωνα με το νόμο 2743/1999 η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης των σκαφών αναψυχής είναι υποχρεωτική για όλα τα σκάφη με μήκος πάνω από 7 μέτρα, καθώς και για όλα τα ταχύπλοα.

 • ΜΙΑ ΑΣΤΡΑΠΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ... ΜΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

  (Νίκος Καζαντζάκης, 1883-1957, Έλληνας συγγραφέας)

 • Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ:

  ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ, ΖΕΙ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ, ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ (Jean de La Bruyère, 1645-1696, Γάλλος)

 • ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ:

  Νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα από την Εθνική Ασφαλιστική

 • Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

  (Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος φιλόσοφος)

 • ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ

  (Saul Bellow, 1914-2005, Αμερικανοκαναδός συγγραφέας, Νόμπελ 1976)

 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

  Γιατί να ασφαλίσετε το σπίτι σας; 5 πακέτα προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας:

 • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΙΑΤΡΩΝ

  Οι βασικές κατηγορίες συμβολαίων Αστικής Ευθύνης είναι 1.Γενική Αστική Ευθύνη (με δυνατότητα επέκτασης για την κάλυψη της Εργοδοτικής Ευθύνης) 2.Επαγγελματική Ευθύνη 3.Ευθύνη Προϊόντος.

 • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

  Δυνατότητα ασφάλισης φωτοβολταϊκών συστημάτων με συνδυασμό καλύψεων (Κατά Παντός Κινδύνου Έργων Συναρμολόγησης, Μηχανικών Βλαβών, Απώλεια Εσόδων)

 • Πρόγραμμα ''ΕΘΝΙΚΗ & ΣΧΟΛΕΙΟ''

  Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές Εκπαιδευτηρίων, Νηπιαγωγείων, Οικοτροφείων, Βρεφικών και Βρεφονηπιακών σταθμών, Ωδείων, και Φροντιστηρίων

Greek English Russian Ukrainian

Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Αγγελική Απερτσόι, Ασφαλιστικός Σύμβουλος Εθνική Ασφαλιστική
Αγγελική Απερτσόι 
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Εθνική Ασφαλιστική
Αθήνα
Κιν.: +30 693 87 02 696
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Καταχωρίστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές του Life-greece.gr

ΔΩΡΕΑΝ TEST ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΔΥΤ. ΝΕΙΛΟΥ

 Σε συνέχεια των διαπραγματεύσεων με  τις εταιρείες που υλοποιούν τον Μοριακό Έλεγχο, βάση 5ετούς συμβάσεως (2008 -2013), στα εννέα Κέντρα Αίματος στην Ελλάδα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κ. Μάριος Σαλμάς,  εξασφάλισε 10.000 επιπλέον (συνολικά δηλαδή 20.000) αντιδραστήρια για τον μοριακό έλεγχο  του αίματος για τον ιό του Δυτικού Νείλου ΔΩΡΕΑΝ.
Μέχρι σήμερα για την φετινή χρονιά δεν έχει δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ για αντιδραστήρια για τον μοριακό έλεγχο για τον ιό του Δυτικού Νείλου παρά το σχέδιο να δαπανηθούν περίπου 1 εκ. ευρώ.
 
Με πρωτοβουλία του κ. Σαλμά οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν με σκοπό την εξοικονόμηση και ορθολογικότερη διαχείριση των πόρων στον τομέα της υγείας, ενεργοποιώντας την εταιρική κοινωνική ευθύνη των επιχειρήσεων που συμβάλλονται με το Υπουργείο Υγείας.
 
Συνολικά μέχρι τώρα η συγκεκριμένη εταιρεία έχει προσφέρει έκπτωση  της τάξεως του 10% από την 1η Σεπτεμβρίου έως το τέλος της σύμβασης το 2013 για τον μοριακό έλεγχο του αίματος, 20.000 δωρεάν test για τον μοριακό έλεγχο του αίματος για τον ιό του Δυτικού Νείλου ενώ δέχτηκε και απομείωση των χρεωστικών υπολοίπων των εξετάσεων για τον ιό του Δυτικού Νείλου που έγιναν κατά το έτος 2011.