ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Greek English Russian Ukrainian

Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Αγγελική Απερτσόι, Ασφαλιστικός Σύμβουλος Εθνική Ασφαλιστική
Αγγελική Απερτσόι 
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Εθνική Ασφαλιστική
Αθήνα
Κιν.: +30 693 87 02 696
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Καταχωρίστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές του Life-greece.gr

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 21:53

Τα Ισχυρά Σημεία του Συνταξιοδοτικού Προγράμματος ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

 

1.Ευελιξία

 

 • Στην έναρξη του Προγράμματος. Δυνατότητα να επιλέξετε το ύψος του ετήσιου ασφαλίστρου που θα καταβάλετε, καθώς και το εάν το ασφάλιστρο θα είναι σταθερό ή ετησίως αυξανόμενο κατά 3%.
 • Κατά τη διάρκεια του Προγράμματος. Δυνατότητα να βελτιώσετε την αποταμίευσή σας σταδιακά - ανάλογα με τις συγκυρίες και τις οικονομικές σας δυνατότητες, μέσω των έκτακτων καταβολών οι οποίες ενισχύουν την εγγυημένη παροχή του Προγράμματος.
 • Στην έναρξη της Συνταξιοδότησης. Δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών παροχών, ανάλογα με τις τότε ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε την εγγυημένη παροχή σας είτε με τη μορφή του προκαθορισμένου από την έναρξη του συμβολαίου του ποσού μηνιαίας σύνταξης με διάρκεια 10, 15, 20 ή 25 έτη, είτε με τη μορφή του προκαθορισμένου από την έναρξη εφάπαξ ποσού. Επιπλέον, σε περίπτωση που οι ανάγκες σας έχουν μεταβληθεί, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μιας εκ των παρακάτω μορφών σύνταξης: Ισόβια, Ισόβια με εγγυημένη περίοδο καταβολής 5 ή 10 έτη, Ισόβια μεταβιβαζόμενη κατά 100% σε τρίτο πρόσωπο, σύνταξη καθορισμένης διάρκειας, σύνταξη καθορισμένου ποσού μέχρι εξαντλήσεως του κεφαλαίου.
 • Το Μηνιαίο Εισόδημα των εναλλακτικών αυτών επιλογών θα υπολογισθεί με την τεχνική βάση που θα χρησιμοποιεί τότε η Εταιρία.

 

2. Εγγύηση από ένα Μεγάλο Brand

 

 • Εγγυημένο τεχνικό επιτόκιο 2,5% για το διάστημα της αποταμίευσης και 2% για το διάστημα της συνταξιοδότησης – προσφέροντας αποταμίευση χωρίς ρίσκο.
 • Εγγυημένη παροχή με δυνατότητα επιλογής κατά τη λήξη λήψης προκαθορισμένου ποσού μηνιαίας Σύνταξης με διάρκεια 10, 15, 20 ή 25 έτη ή προκαθορισμένου Εφάπαξ ποσού.
 • Πάντα με το Όνομα και την Εγγύηση της Εθνικής Ασφαλιστικής.

 

3. Ασφαλιστικές Καλύψεις

 

 • Δυνατότητα εξασφάλισης της συνέχισης του Προγράμματος ακόμα και σε μια δύσκολη στιγμή, μέσω της κάλυψης Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων.
 • Προστασία των αγαπημένων σας ανθρώπων σε περίπτωση πρόωρου θανάτου πριν την έναρξη της συνταξιοδότησης, με την επιστροφή των ασφαλίστρων πλέον μερισμάτων στους δικαιούχους.
 • Προστασία των αγαπημένων σας σε περίπτωση πρόωρου θανάτου σας και μετά την έναρξη της συνταξιοδότησης κατά τη διάρκεια λήψης σύνταξης συγκεκριμένης διάρκειας που περιλαμβάνεται στο Πρόγραμμα ως εγγυημένη παροχή, με την καταβολή του υπολοίπου αποθέματος στους δικαιούχους.

 

4. Δυνατότητα Έκτακτης Οικονομικής Ενίσχυσης

 

 • Πριν τη Συνταξιοδότηση. Το Πρόγραμμα αποκτά αξία εξαγοράς από το 2ο έτος, ενώ το ελάχιστο ποσό εξαγοράς είναι εγγυημένο για κάθε έτος διάρκειας.
 • Αφού έχει αρχίσει η Συνταξιοδότηση. Κατά τη διάρκεια λήψης σύνταξης συγκεκριμένης διάρκειας που περιλαμβάνεται στο Πρόγραμμα ως εγγυημένη παροχή, δυνατότητα εξαγοράς του υπολοίπου αποθέματος από τον πελάτη οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια της συνταξιοδότησης.