ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Greek English Russian Ukrainian

Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Αγγελική Απερτσόι, Ασφαλιστικός Σύμβουλος Εθνική Ασφαλιστική
Αγγελική Απερτσόι 
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Εθνική Ασφαλιστική
Αθήνα
Κιν.: +30 693 87 02 696
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Καταχωρίστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές του Life-greece.gr

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

Κυριακή, 01 Ιουλίου 2012 21:53

  Πρόγραμμα χωρίς την υποχρέωση καταβολής σταθερής μηνιαίας δόσης

  Εσείς καθορίζετε το ύψος και τη συχνότητα με την οποία θα αποταμιεύετε

 

ΕΣΕΙΣ

δημιουργείτε τη συνολική μελλοντική σας σύνταξη σταδιακά,

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ

 

 
Παράδειγμα
  • Ας υποθέσουμε ότι έχετε έναν λογαριασμό αποταμίευσης και όταν έχετε τη δυνατότητα, βάζετε στον λογαριασμό αυτό χρήματα. Τα χρήματά σας αποταμιεύονται και επενδύονται με την αξιοπιστία του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας.
  • Όταν το συγκεντρωμένο ποσό σας ικανοποιεί, αποφασίζετε να «αγοράσετε» μια σύνταξη. Δηλαδή, ας πούμε ότι έχετε συγκεντρώσει 10.000 €. Σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο επιλέγετε σε ποια ηλικία θέλετε να λάβετε τη σύνταξη, τον τύπο της και αν θέλετε να λάβετε ένα εφάπαξ ποσό ή ένα ποσό κάθε μήνα. Επίσης, αποφασίζετε ότι θα μετατρέψετε σε σύνταξη τα 8.000 € και τα υπόλοιπα 2.000 € θα μείνουν στον λογαριασμό σας για να συνεχίσετε να αποταμιεύετε.  
  • Οπότε, το ποσό των 8.000 € μεταφέρεται από τον λογαριασμό στη σύνταξή σας. Πλέον η σύνταξη αυτή είναι εγγυημένη.
  • Τα υπόλοιπα 2.000 € μένουν στον λογαριασμό σας και είναι στη διάθεσή σας και όταν έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να κάνετε νέες καταθέσεις.
  • Ας υποθέσουμε πως μετά από δύο χρόνια το ποσό έχει φτάσει τα 4.000 € . Μπορείτε, όπως και πριν, με όλο ή μέρος του λογαριασμού σας να αγοράσετε μια δεύτερη  σύνταξη.
  • Ο λογαριασμός συνεχίζει να υπάρχει. Κάθε φορά που εσείς πιστεύετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα από τον λογαριασμό και να αγοράζετε επιπλέον συντάξεις.
  • Με αυτόν τον τρόπο, ΕΣΕΙΣ δημιουργείτε τη συνολική μελλοντική σας σύνταξη σταδιακά, με βάση τις δυνατότητές σας.

 

       ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

 
 
Η Ευέλικτη Εθνική Σύνταξη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ
(υποχρεωτική είναι η καταβολή των συμφωνημένων ασφαλίστρων ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΜΟΝΟ).
Αποταμιεύετε όσα μπορείτε και όποτε μπορείτε.
 
Τα χρήματα σας δεσμεύονται ΜΟΝΟ όταν αγοράσετε σύνταξη.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.
 
Η Ευέλικτη Εθνική Σύνταξη σας δίνει την ευελιξία να καθορίζετε εσείς το ύψος και τη συχνότητα με την οποία θα αποταμιεύσετε - ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
 
Σε αντίθεση με τα κλασικά συνταξιοδοτικά προγράμματα, τα οποία απαιτούν να προσαρμοστείτε εσείς στις απαιτήσεις του συνταξιοδοτικού προγράμματος, επειδή έχουν σταθερές δόσεις ασφαλίστρων που πρέπει να τηρούνται, αλλιώς ακυρώνεται το συμβόλαιο.
 
Όταν επιλέξετε να αργάσετε τη σύνταξη - η σύνταξη «κλειδώνει»
(για συγκεκριμένο ποσό και για συγκεκριμένη ηλικία έναρξης καταβολής)
 
Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε (αν θέλετε) τη καταβολή χρημάτων στον λογαριασμό αποταμίευσης σας - για αγορά των επόμενων συντάξεων, που θα ενισχύσουν την ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ.
 

 

 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

 
1. Ευελιξία στο ποσό και τη συχνότητα του ασφαλίστρου που θέλετε να καταβάλετε, ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες.
2. Επιλογή στον χρόνο αγοράς των συντάξεών σας και στην ηλικία συνταξιοδότησης (ελάχιστη τα 50 έτη, μέγιστη ηλικία τα 75 έτη).
3. Προσαρμογή του τρόπου με τον οποίο θα λάβετε τη σύνταξή σας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας (μηνιαία καταβολή σύνταξης, εφάπαξ καταβολή ή συνδυασμό τους).
4. Ασφάλεια στη διαχείριση των αποταμιεύσεών σας.
5 .Ελευθερία στον τύπο της σύνταξης (ισόβια με εγγυημένη περίοδο καταβολής, ισόβια μεταβιβαζόμενη, ισόβια αναπροσαρμοζόμενη).
6. Εγγύηση στην παροχή σύνταξης από τη στιγμή που την αγοράζετε.
7. Εξασφάλιση των αγαπημένων σας προσώπων, ακόμα και σε περίπτωση απώλειας της ζωής σας.
 
 
 
 
Ερώτηση 1: Σε ποια ηλικία θα συνταξιοδοτηθώ; Θέλω Σύνταξη πριν την κανονική ηλικία συνταξιοδότησής μου από το φορέα ασφάλισης.
Απάντηση: Ελάχιστη ηλικία έναρξης συνταξιοδότησης - τα 50 έτη. Ξεκινώντας απ΄ αυτή την ηλικία, με την «Ευέλικτη Εθνική Σύνταξη», συνταξιοδοτείστε όποτε επιθυμείτε. Εσείς επιλέγετε τον τύπο της Σύνταξης, καθώς και την ημερομηνία ή τις διαφορετικές πολλαπλές ημερομηνίες συνταξιοδότησής σας - κάθε φορά που αγοράζετε ισόβια εγγυημένη Σύνταξη.
 
 
Ερώτηση 2: Σε περίπτωση που έχω μπει στο πρόγραμμα «Ευέλικτη Εθνική Σύνταξη» και κάποια στιγμή δεν έχω τη δυνατότητα να αποταμιεύσω και σταματήσω να βάζω χρήματα -τι θα γίνει; Θα χάσω τα χρήματά μου;
Απάντηση:
Όχι! Και αυτή είναι και η βασική διαφορά της «Ευέλικτης Εθνικής Σύνταξης» από άλλα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα. Αυτά που θα έχετε ήδη καταβάλλει τα προηγούμενα χρόνια ή η Σύνταξη που θα έχετε αγοράσει δεν χάνονται, ακόμα και αν δεν πληρώσετε τίποτα για τα επόμενα έτη.
 
 
Ερώτηση 3: Κάθε πότε πρέπει να πληρώνω;
Απάντηση:
Όποτε εσείς έχετε δυνατότητα. Η μοναδικότητα του προγράμματος «Ευέλικτη Εθνική Σύνταξη» σας επιτρέπει να έχετε τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία, καταβάλλοντας όποιο ποσό εσείς επιθυμείτε και όταν το αντέχει η τσέπη σας: σε τακτικές ημερομηνίες ή/και σε άλλες ημερομηνίες που εσείς επιλέγετε κάθε φορά. Προσοχή! Οπωσδήποτε πρέπει να πληρωθεί το ασφάλιστρο του 1ου έτους (δηλαδή το ποσό, που έχετε επιλέξει κατά την έναρξη του συμβολαίου σας - το λιγότερο 600 ευρώ το χρόνο με δυνατότητα αποπληρωμής σε 4 δόσεις)
 
 
 
 
 
 
 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Αγγελική Απερτσόι,
Ασφαλιστικός Σύμβουλος,
Εθνική Ασφαλιστική Αθήνα
Κιν.: 693 87 02 696
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Όλα τα είδη των ασφαλίσεων