Όμιλος Ευρωκλινικής

Παροχές ομίλου Ευρωκλινικής

Η Εθνική Ασφαλιστική ανανέωσε την συνεργασία της με τον Όμιλο Ευρωκλινικής (Ευρωκλινική Αθηνών και Ευρωκλινική Παίδων), ο οποίος με αφορμή την ανανέωση παρέχει στους ασφαλισμένους της Εθνικής τις παρακάτω νέες υπηρεσίες και παροχές οι οποίες θα ισχύσουν άμεσα.

Ενδεικτικά:

 1. Έκπτωση στη συμμετοχή του ασφαλισμένου με κάλυψη δευτεροβάθμιας περίθαλψης, σε ατομικά και ομαδικά ασφαλιστήρια
 2. Παροχές εκτάκτων - τακτικών περιστατικών
 3. Δωρεάν υγειονομικό υλικό και φάρμακα αξίας μέχρι 50€ στη περίπτωση ιατρικών πράξεων σε επείγοντα περιστατικά
 4. Δυνατότητα χρήσης ΕΟΠΥΥ στις διαγνωστικές εξετάσεις
 5. V.I.P. Service. Προσωπικός οδηγός κατά την είσοδο και έξοδο από το Νοσοκομείο

 

Αναλυτικά:

1. Νοσηλείες

Για προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης στα οποία προβλέπεται ποσό απαλλαγής ή και ποσοστό συμμετοχής στα έξοδα παρέχεται 100% κάλυψη της συμμετοχής του ασφαλισμένου με ανώτατο ποσό έκπτωσης το 20% της διαφοράς μεταξύ του συνολικού κόστους νοσηλείας και της υποχρεωτικής συμμετοχής του EOΠΥΥ.


Η τελική συμμετοχή του ασφαλισμένου μπορεί να είναι και μηδενική.


Η έκπτωση αυτή ισχύει και στις συμφωνημένες αμοιβές ιατρών σε περίπτωση που το περιστατικό είναι Κλινικής (δεν έχει συστήσαντα ιατρό).


Παράδειγμα 1:
Τα αναγνωρισθέντα έξοδα είναι 5.000 €, η απαλλαγή 1.500 € και η συμμετοχή του EOΠYY 650 €. Η έκπτωση υπολογίζεται: 20% * (5.000 € - 650 €) = 870 €. Η τελική συμμετοχή του πελάτη είναι μηδενική, γιατί το ποσό του EOΠYY και το ποσό της έκπτωσης (б50 € + 870 €) είναι μεγαλύτερο από το ποσό της απαλλαγής (1.500 €).

Παράδειγμα 2: Εάν στα παραπάνω αναγνωρισθέντα έξοδα περιλαμβάνεται αμοιβή συστήσαντα ιατρού 1.000 €, τότε η παροχή της Ευρωκλινικής είναι 20% * (4.000€ - б50€) = б70€. Η τελική συμμετοχή του ασφαλισμένου είναι 180 €, γιατί το ποσό του EOΠYY και το ποσό της έκπτωσης (б50 € + б70 €) είναι μικρότερο από το ποσό της απαλλαγής (1.500€).


2. Παροχές εκτάκτων και τακτικών περιστατικών

Α. Έκτακτα Περιστατικά

Ευρωκλινική Αθηνών

 • Δωρεάν υγειονομικό υλικό και φάρμακα αξίας μέχρι 50 € στη περίπτωση ιατρικών πράξεων
 • Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 500 € βασισμένες σε τιμές ΕΟΠΠΥ ανά περιστατικό για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα
 • Προνομιακός τιμοκατάλογος βασισμένος σε τιμές ΕΟΠΥΥ σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα 500 €
 • Απόλυτα προνομιακή τιμολόγηση σε ιατρικές και χειρουργικές πράξεις που πραγματοποιούνται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.


Ευρωκλινική Παίδων

 • Δωρεάν υγειονομικό υλικό και φάρμακα αξίας μέχρι 50€ στη περίπτωση ιατρικών πράξεων
 • Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 300 € σε τιμές ΕΟΠΠΥ ανά περιστατικό για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα
 • Προνομιακός τιμοκατάλογος βασισμένος σε τιμές ΕΟΠΥΥ σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα 300 €
 • Απόλυτα προνομιακή τιμολόγηση σε ιατρικές και χειρουργικές πράξεις που πραγματοποιούνται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Β. Τακτικά Περιστατικά

Ευρωκλινική Αθηνών

 • Προνομιακή τιμολόγηση βασισμένη σε τιμές ΕΟΠΠΥ για διαγνωστικές εξετάσεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
 •  Δυνατότητα χρήσης ΕΟΠΥΥ για διαγνωστικές εξετάσεις.

 

Ευρωκλινική Παίδων

 • Προνομιακή τιμολόγηση βασισμένη σε τιμές ΕΟΠΠΥ για διαγνωστικές εξετάσεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία της Ευρωκλινικής Παίδων.
 • Δυνατότητα χρήσης ΕΟΠΥΥ για διαγνωστικές εξετάσεις.
 • Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, κατόπιν ραντεβού, σε όλες τις ειδικότητες της Ευρωκλινικής Παίδων έναντι αντιτίμου €30 για τους Επιμελητές και €50 για τους Διευθυντές, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Επίσκεψη σε Αναπτυξιολόγο στη προνομιακή τιμή των €60

3. V.I.P. Service

Οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής από την στιγμή της προσέλευσης τους στο Νοσοκομείο θα συναντούν τον προσωπικό τους «Οδηγό»

 • Ο «Οδηγός» θα αναλαμβάνει να ενημερώνει τον ασφαλισμένο και να διεκπεραιώνει όλες τις διαδικασίες σχετικά με τη νοσηλεία (έγγραφα, προεγχειρητικός έλεγχος κτλ.)
 • Την ημέρα της εισαγωγής θα υποδέχεται και θα φροντίζει για την άμεση εισαγωγή του ασφαλισμένου στο δωμάτιο χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και άσκοπες μετακινήσεις. Θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τον ασθενή καθ' όλη τη διάρκεια νοσηλείας και κατά την έξοδο του θα διεκπεραιώνει όλες τις διαδικασίες (κάλυψη, εξιτήριο κτλ.)

Διευκρινίζεται ότι όλες οι παροχές και υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής, νέες και παλαιότερες, ισχύουν τόσο στην Ευρωκλινική Αθηνών, όσο και στην Ευρωκλινική Παίδων.

 

Ετικέτες: Παροχές νοσοκομείων

Ο Ασφαλιστικός Πράκτορας:

 • Είναι επαγγελματίας, που προτείνει την καλύτερη δυνατή για εσάς λύση - σε κόστος και σε όρους
 • Γνωρίζει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας με τις καλύψεις και τις εξαιρέσεις του
 • Θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη που σας αφορά
 • Θα διαπραγματευτεί με την εταιρεία αν χρειαστεί για την αποζημίωση σας
 • Είναι δίπλα σας όταν θα τον χρειαστείτε
 • Ελέγχεται κάθε 3 χρόνια και πρέπει να έχει λευκό ποινικό μητρώο, καμία καταδίκη για οικονομικές υποθέσεις και ασφαλιστήριο συμβόλαιο για λάθη και παραλείψεις μέχρι 1.800.000 € ανά έτος

Είμαι ασφαλιστικός πράκτορας από το 2009.

Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 067282303000

Αρ. ειδικού μητρώου: ΕΕΑ / 3959

 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Αγγελική Απερτσόι
  Ασφαλιστικός Πράκτορας, Εθνική Ασφαλιστική
  Αθήνα
  Κιν, viber: +30 693 87 02 696
  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πώς θα μας βρείτε

  

Copyright © 2020 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.