Νέα

Επικαιρότητα της ασφαλιστικής αγοράς. Ειδήσεις για την Οικονομία, τις Αγορές στην Ελλάδα και τον Κόσμο. Σημαντικές ανακοινώσεις για το Ελληνικό επιχειρείν και την φορολογία.

ΝΕΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΥ: ELITE INSURANCE

ΝΕΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΥ: ELITE INSURANCE

 

Με ανακοίνωση της η εποπτική αρχή του Γιβραλτάρ ενημερώνει ότι η Ασφαλιστική εταιρεία Elite Insurance, η οποία δραστηριοποιείται και στη χώρα μας κυρίως στον κλάδο οχημάτων, σταματάει να εκδίδει νέα συμβόλαια από σήμερα 5/7.

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΑΔΕ: ξεκίνησε η αποστολή προστίμων για ανασφάλιστα οχήματα

ΑΑΔΕ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

 

Με 3 χρόνια καθυστέρηση η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ξεκίνησε την αποστολή προστίμων σε πάνω από 1,1 εκατ. ανασφάλιστους οδηγούς μετά την διασταύρωση που πραγματοποίησε η στις 6 Ιουνίου 2017. Τώρα κάθε ανασφάλιστος οδηγός προκειμένου να ασφαλίσει το όχημά του θα πρέπει πρώτα να πληρώσει το πρόστιμο.

Διαβάστε Περισσότερα

Φάρμακα: δικαίωμα μηδενικής συμμετοχής

Φάρμακα: δικαίωμα μηδενικής συμμετοχής

 

Υπάρχουν κατηγορίες ανασφάλιστων πολιτών που έχουν δικαίωμα μηδενικής συμμετοχής στην φαρμακευτική αγωγή και επίσης εξαιρούνται από το κόστος του 1€ ανά συνταγή, βάσει της υπ΄ αρ. Α3(γ)/ΓΠ/οικ.25132 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 908 τ.Β΄ - ΑΔΑ:6Λ2Η465ΦΥΟ-ΠΗΟ) «Ρυθμίσεις για τη διασφάλιση της πρόσβασης των ανασφάλιστων στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας».

Διαβάστε Περισσότερα

ΝΕΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

ΝΕΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

 

Με βάση τις αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών το παράβολο των 250 ευρώ, για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα θα κλιμακώνεται ανάλογα με το μέγεθος του κυβισμού των οχημάτων και έτσι για τα ανασφάλιστα οχήματα θα διαμορφωθεί ως εξής:

Διαβάστε Περισσότερα

Εθνική Ασφαλιστική: Στήριξη στους πληγέντες σε Λέσβο και Χίο

Εθνική Ασφαλιστική: Στήριξη στους πληγέντες σε Λέσβο και Χίο

 

Η εταιρεία προχωρά χωρίς καμία επιβάρυνση στην παράταση της δυνατότητας καταβολής ασφαλίστρων από μόνιμους κατοίκους Λέσβου και Χίου. Ταυτόχρονα, για τους πληγέντες παρέχεται η γραμμή επικοινωνίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Αffidea: προσφορά για εξετάσεις Θυρεοειδούς και Καρκινικούς Δείκτες

Αffidea: προσφορά για εξετάσεις Θυρεοειδούς και Καρκινικούς Δείκτες

 

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Εργαστηρίων Αffidea Ευρωιατρική, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις 7 Απριλίου, προσφέρει εξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε προνομιακές τιμές έως το τέλος Απριλίου. Τα πακέτα περιλαμβάνουν εξετάσεις Θυρεοειδούς και Καρκινικούς Δείκτες.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος:

 • Είναι επαγγελματίας, που προτείνει την καλύτερη δυνατή για εσάς λύση - σε κόστος και σε όρους
 • Γνωρίζει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας με τις καλύψεις και τις εξαιρέσεις του
 • Θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη που σας αφορά
 • Θα διαπραγματευτεί με την εταιρεία αν χρειαστεί για την αποζημίωση σας
 • Είναι δίπλα σας όταν θα τον χρειαστείτε
 • Ελέγχεται κάθε 3 χρόνια και πρέπει να έχει λευκό ποινικό μητρώο, καμία καταδίκη για οικονομικές υποθέσεις και ασφαλιστήριο συμβόλαιο για λάθη και παραλείψεις μέχρι 1.800.000 € ανά έτος

Είμαι ασφαλιστικός σύμβουλος από το 2009.

Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών

 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Αγγελική Απερτσόι
  Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Εθνική Ασφαλιστική
  Αθήνα
  Κιν, viber: +30 693 87 02 696
  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πώς θα μας βρείτε

  

Copyright © 2009 - 2017 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ