ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Τρία νέα Διαγνωστικά Κέντρα της Affidea

Τρία νέα Διαγνωστικά Κέντρα της Affidea στην υπηρεσία των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ο Όμιλος Affidea Ευρωιατρική επεκτείνει τις δραστηριότητές του ανοίγοντας στην Αττική τρία νέα Διαγνωστικά Κέντρα. Τώρα η πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και η εξυπηρέτηση των κατοίκων του λεκανοπεδίου θα γίνει πιο εύκολη.

  1. Νέο Κέντρο της Affidea στη Γλυφάδα (Ζησιμοπούλου 1 & Λ. Ποσειδώνος) εγκαινιάστηκε στο τέλος Ιανουαρίου, και περιλαμβάνει πλήρες Βιοπαθολογικό Εργαστήριο και Τμήμα Υπερηχοτομογραφίας με τελευταίου τύπου εργαστηριακό εξοπλισμό.
  2. Το Κέντρο της Affidea στη Δάφνη μετεγκαταστάθηκε σε νέο υπερσύγχρονο χώρο (Λ. Βουλιαγμένης 226) με περισσότερα τμήματα και μηχανήματα, προκειμένου να προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες υγείας σε όλους τους κατοίκους των νοτίων προαστίων, καθώς και εξειδικευμένες εξετάσεις για μικρά παιδιά και ενήλικες. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στα τέλη Μαρτίου, και περιλαμβάνουν όλο το εύρος των Απεικονιστικών και των εξετάσεων Βιοπαθολογίας, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία στα αποτελέσματα και την άρτια εξυπηρέτηση.
  3. Το νέο ιδιόκτητο Κέντρο αναμένεται να λειτουργήσει εντός του Απριλίου στα Βόρεια Προάστια, στην Κηφισιά (Λ. Κηφισίας 190). Είναι το 7ο ιδιόκτητο Κέντρο στην Αττική και το 17ο συνολικά στην Ελλάδα. Το κομβικό σημείο στο οποίο βρίσκεται θα μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους κατοίκους των γύρω περιοχών, παρέχοντας όλο το φάσμα τόσο των απεικονιστικών όσο και βιοπαθολογικών εξετάσεων, από καταξιωμένους ιατρούς στο είδος τους και με χρήση ιατρικού εξοπλισμού με τεχνολογία αιχμής.

O Όμιλος Υγείας AFFIDEA ανήκει στη Waypoint Capital, έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτές σε Life Sciences, με τομείς δραστηριότητας την Ακτινοθεραπεία, τις Απεικονιστικές Εξετάσεις και Εξετάσεις Βιοπαθολογίας. Αποτελεί τον μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό πάροχο με τεχνογνωσία και συμμετοχή σε Συμβάσεις Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα.

H Αffidea Ελλάδας, είναι η ελληνική θυγατρική εταιρεία της AFFIDEA προσμετρώντας ήδη 12 χρόνια παρουσίας. Σήμερα, λειτουργεί ένα εκτεταμένο δίκτυο διαγνωστικών εργαστηρίων, εγκατεστημένων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής, ιατρικό εξοπλισμό με τεχνολογία αιχμής, στελεχωμένα από καταξιωμένους ιατρούς στο είδος τους και συνδεδεμένα μεταξύ τους με το πλέον σύγχρονο σύστημα τηλεϊατρικής στην Ελλάδα.
Η στρατηγική του Ομίλου για τα επόμενα χρόνια περιλαμβάνει την επέκταση του Δικτύου σε περισσότερες γεωγραφικές περιφέρειες, με στόχο την εύκολη προσβασιμότητα στην έγκυρη και ολοκληρωμένη διάγνωση και στην περαιτέρω εδραίωση του ονόματος της Affidea στην Ελλάδα.


Όλα τα εργαστήρια της Affidea: Δείτε όλο το δίκτυο εδώ

Για την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας για τη διενέργεια των διαγνωστικών σας εξετάσεων για να κλείσετε ραντεβού σε Διαγνωστικό Κέντρο ή με γιατρό του δικτύου που σας εξυπηρετεί, αρκεί ένα τηλεφώνημα στο 18189.

 

Ετικέτες: Σελίδα Ασφαλισμένου

Νέα (ασφάλιση, υγεία, φορολογία, οικονομία)

Ο Ασφαλιστικός Πράκτορας:

  • Είναι επαγγελματίας, που προτείνει την καλύτερη δυνατή για εσάς λύση - σε κόστος και σε όρους
  • Γνωρίζει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας με τις καλύψεις και τις εξαιρέσεις του
  • Θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη που σας αφορά
  • Θα διαπραγματευτεί με την εταιρεία αν χρειαστεί για την αποζημίωση σας
  • Είναι δίπλα σας όταν θα τον χρειαστείτε
  • Ελέγχεται κάθε 3 χρόνια και πρέπει να έχει λευκό ποινικό μητρώο, καμία καταδίκη για οικονομικές υποθέσεις και ασφαλιστήριο συμβόλαιο για λάθη και παραλείψεις μέχρι 1.800.000 € ανά έτος

Είμαι ασφαλιστικός πράκτορας από το 2009.

Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 67282303000
Αρ. ειδικού μητρώου: 3959

Δίκτυο Συνεργατών nrg
Αγγελική Απερτσόι, Ασφαλιστικός Πράκτορας
Αγγελική Απερτσόϊ (ANZHELIKA APERCHOY)
Ασφαλιστικός Πράκτορας, Αθήνα
Κιν, viber: +30 693 87 02 696
e-mail: gr6938702696@gmail.com

Πώς θα με βρείτε

Τηλέφωνο

Κιν, viber: +30 693 87 02 696

E-mail

gr6938702696@gmail.com

Διεύθυνση

Λεωφ. Αλεξάνδρας 117 Αθήνα, TK 114 75

  

Copyright © 2024 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.