ΣΕΛΙΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ

Τι είναι η Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων

Τι είναι η Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων

Η Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων αποτελεί μια συμπληρωματική ασφαλιστική κάλυψη στα Προγράμματα ζωής της Εθνικής Ασφαλιστικής, με την οποία η Εθνική Ασφαλιστική σας απαλλάσσει από την πληρωμή των ασφαλίστρων διατηρώντας την ισχύ της κάλυψής σας.

Η κάλυψη αυτή ενεργοποιείται στη δύσκολη στιγμή που οποιαδήποτε αιτία έχει ως συνέπεια τη διαρκή ολική ανικανότητά σας για εργασία.

Επιλέγοντας αυτήν την κάλυψη εξασφαλίζετε την συνέχιση του Ασφαλιστικού σας Προγράμματος και των Καλύψεων που το συνοδεύουν, χωρίς να καταβάλλετε ασφάλιστρα σε περίπτωση διαρκής ολικής ανικανότητας για εργασία από οποιαδήποτε αιτία (ασθένεια, ατύχημα).

Η απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων αφορά τόσο στο Βασικό Πρόγραμμα Ζωής, Αποταμίευσης ή Σύνταξης που έχετε στην Εθνική Ασφαλιστική, όσο και σε όλες τις Συμπληρωματικές ασφαλιστικές καλύψεις που το συνοδεύουν (π.χ. προγράμματα Νοσοκομειακής Περίθαλψης, Διαγνωστικών Εξετάσεων κ.α.)

Ως διαρκή ολική ανικανότητά ορίζεται:

  • Για εργαζόμενους:

Η ανικανότητα του ασφαλισμένου ή συμβαλλόμενου να ασκεί το επάγγελμα που ασκούσε ή άλλο ανάλογο προς τα προσόντα και τη μόρφωσή του.

  • Για μη εργαζόμενους:

Η πλήρης και αντικειμενική αδυναμία του ασφαλισμένου ή συμβαλλόμενου να εκτελεί, χωρίς την βοήθεια άλλου προσώπου τις εξής ημερήσιες δραστηριότητες: μετακίνηση εντός της οικίας του, ένδυση, σίτιση.

Η κάλυψη αυτή απευθύνεται σε όλους τους ασφαλισμένους που ενδιαφέρονται για τη διασφάλιση της συνέχισης του Προγράμματός τους, αλλά και σε όσους θέλουν να διασφαλίσουν εφ’ όρου ζωής την ισχύ της ασφαλιστικής κάλυψης των αγαπημένων τους προσώπων.

Εσείς έχετε σκεφτεί πώς θα πληρώσετε το ασφαλιστικό σας συμβόλαιο ή το συμβόλαιο του παιδιού σας σε περίπτωση που από οποιαδήποτε αιτία θα χάσετε την ικανότητα για εργασία;

 

Νέα (ασφάλιση, υγεία, φορολογία, οικονομία)

Ο Ασφαλιστικός Πράκτορας:

  • Είναι επαγγελματίας, που προτείνει την καλύτερη δυνατή για εσάς λύση - σε κόστος και σε όρους
  • Γνωρίζει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας με τις καλύψεις και τις εξαιρέσεις του
  • Θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη που σας αφορά
  • Θα διαπραγματευτεί με την εταιρεία αν χρειαστεί για την αποζημίωση σας
  • Είναι δίπλα σας όταν θα τον χρειαστείτε
  • Ελέγχεται κάθε 3 χρόνια και πρέπει να έχει λευκό ποινικό μητρώο, καμία καταδίκη για οικονομικές υποθέσεις και ασφαλιστήριο συμβόλαιο για λάθη και παραλείψεις μέχρι 1.800.000 € ανά έτος

Είμαι ασφαλιστικός πράκτορας από το 2009.

Μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 67282303000
Αρ. ειδικού μητρώου: 3959

Δίκτυο Συνεργατών nrg
Αγγελική Απερτσόι, Ασφαλιστικός Πράκτορας
Αγγελική Απερτσόϊ (ANZHELIKA APERCHOY)
Ασφαλιστικός Πράκτορας, Αθήνα
Κιν, viber: +30 693 87 02 696
e-mail: gr6938702696@gmail.com

Πώς θα με βρείτε

Τηλέφωνο

Κιν, viber: +30 693 87 02 696

E-mail

gr6938702696@gmail.com

Διεύθυνση

Λεωφ. Αλεξάνδρας 117 Αθήνα, TK 114 75

  

Copyright © 2024 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.